Privacyverklaring 


Privacybeleid Praktijk voor huidverzorging Ingrid Blom
Versie 0.1


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 2 mei 2018


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als
onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina
laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt,
waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw
gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Praktijk voor
huidverzorging Ingrid Blom U dient zich ervan bewust te zijn dat Ingrid Blom
niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te
accepteren.
Praktijk voor huidverzorging Ingrid Blom respecteert de privacy van alle
gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie
die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Ons gebruik van verzamelde gegevens

1. Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om
persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de
dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden gedeeld met servicedienst
Libersy. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke
gegevens waarover wij beschikken.


2. Welke gegevens verwerkt Praktijk voor huidverzorging en voor welk
doel
2.1 De volgende persoonsgegevens verwerkt:
a) voor- en achternaam, geboortedatum
b) adresgegevens eventueel postadres
c) telefoonnummer, e-mailadres,
d) Eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier
e) Voor – en na foto’s
2.2 Praktijk voor huidverzorging Ingrid Blom verwerkt de in sub 2.1 genoemde
persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact
over afspraken en de eventuele annulering daarvan,
b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het
versturen van uitnodigingen en informatie over diensten, producten en
activiteiten van Praktijk voor huidverzorging Ingrid Blom
c) je naam, adresgegevens en e-mailadres wordt gebruikt voor het mogelijke
maken van verzendingen


3. Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in
onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw
computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe
gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie
over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen
beveiligde servers van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij
te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit
op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-
activiteit en internetgebruik.


4. Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de
doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren
uw toestemming hiervoor hebben verkregen.


5. Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van
webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze Dienstverlening.
Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de
betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in
enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn
verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


6. Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden
op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site,
kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom
raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


7. Keuzes voor persoonsgegevens
Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de
uitvoering van onze dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid
tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die
aan ons is verstrekt.

8. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.


9. Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten
halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.


10.Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar
u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te
geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat
sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct
functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Gebruikers
van onze dienstverlening hebben het recht om een klacht in te dienen bij de
Autoriteit Persoonsgegevens .


Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons
opnemen:


Praktijk voor huidverzorging Ingrid Blom
Burgemeester Verwielstraat 67
5062GC Oisterwijk
013-5335946
0647307932
info@ingridblom.eu